2011. április 25., hétfő

TRENDI Nemesacél Medál - I love you - Jelenlegi ára: 2 950 Ft


I love you
Mérete 28 x 18
Anyag -   nemesacél
Új , karcolás mentes
Gravírozás rendelhető hozzá.
név gravírozás  2500 ft nevek kezdőbetűi 1500 ft Gravírozás   2-3 napot igénybe vehet.
Viselése bőr/műbőr/nemesacél nyaklánccal ajánlott.
További nemesacél ékszereket találsz termékeim között.
Postaköltség : 390 ft
Mi a nemesacél ?
Az acélnak egy speciális fajtája, amely más elemek ( króm, mangán, nikkel stb. )
hozzáadása folytán olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek a közönséges acélt valamilyen szempontból (keménység, elektromos, mágneses sajátságok stb. ) előnyösen felülmúlják. Csodálatos tulajdonságai közé tartozik a savállóság, vízállóság, kopásállóság, keménység, szívósság.
Nemcsak könnyű, hanem nagyon kemény is, ezért rendkívül jól használható a gyógyászatban is implantátum alapanyagként.
A legtöbb oxidáció álló acél a 300-as sorozathoz tartozik
és a legkülönfélébb területeken kerülnek felhasználásra. Ékszerek és implantátum
anyagok területén az allergiamentes változat kerül felhasználásra.
A nemesacél allergiamentes változata:
A nemesacéloknak egy még kifinomultabb fajtája az úgynevezett Sebészeti vagy Orvosi Rozsdamentes Acél, amelyet implantátumként is használnak a sebészet területén. Ezt az anyagában hordozott tulajdonságai teszik lehetővé miszerint az ötvöző anyagai összetételének aránya miatt a nikkel (amely egyébként rendkívül fontos szerepet játszik az acél rozsdamentessé tételében, de a másik oldalról egy allergén fém lenne) teljesen le van kötve és semmilyen nikkelsót nem enged kiválni az anyagból, ill. olyan minimális mennyiséget, ami pl. egy kanálból étkezés közben is kiválna, tehát maximálisan allergiamentes fém, nem okoz bőrgyulladást.
Az orvosi nemesacél színe megegyezik az egyszerű rozsdamentes acéléval. Az anyag hivatalos elnevezése 316L Rozsdamentes Acél. Idegen elnevezése a "316L Surgical Stainless Steel", amit lerövidítve általában csak mint Stainless Steel vagy Inox használnak, ami megtévesztő lehet, mivel ez csak az egyszerűbb, nem allergiamentes változat elnevezése. Allergiamentes tulajdonsága miatt a legtöbb más fémékszerekre allergiás személy is viselheti!
Az anyag egyéb tulajdonsága miatt (szerszám acéllal megegyező keménység) nagyon időtálló és nehezen karcolódik. Fokozottan ellenálló a különböző folyadékokkal és vegyszerekkel (pl.: tisztítószerek) szemben, tehát nyugodtan viselheted minden körülmények között.



Jelenlegi ára: 2 950 Ft

Az aukció vége: 2011-05-14 00:02
. TRENDI Nemesacél Medál - I love you - Jelenlegi ára: 2 950 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése