2011. december 24., szombat

Mazda 6 Navigáció Autómulidimédia Rádió - Jelenlegi ára: 154 990 Ft

Mazda 6  HD Kijelzős TV/DVD GPS USB SD, iPhone/iPod kompatibilis Navigációs Multimédia Fejegység Bluetooth telefon kihangosítóval érintőképernyővel. Mazda 6 2 DIN
MCT a minőségi járműspecifikus gyári kinézetű autómultimédia központ!! Gyári rádió helyére tökéletesen illeszkedő központi multimédia fejegység. Ha az Ön autójában nincs gyári navigáció, fejegység vagy központi tft monitor, vagy épp nem elégedett a rendszer szolgáltatásaival, akkor figyelmébe ajánljuk a kiváló minőségű és ár/érték arányú MCT autó specifikus multimédia központ rendszereinket. Amennyiben új autó vásárlása előtt áll mindenképp érdemes átgondolni, hogy a sokszázezres és viszonylag korlátozott tudású nehezen vagy egyáltalán nem bővíthető gyári rendszereket választja vagy pedig a megjelenésében a gyárival teljesen egyenértékű MCT autómultimédia készülékeket.
MCT Autómultimédia Előnyök sokasága.
Ergonómiailag tökéletesen illeszkedik a műszerfalba. Kormány távvezérlőről és érintőképernyőről vezérelhető multimédiaközpont. Can Bus compatibilis az autó minden funkciójával (amivel a gyári rádió is rendelkezik). Minden esetben a legfrissebb részletes Magyar nyelvű és Magyar menü – s Navigáció naprakész frissítésekkel. Teljes körű multimédia lejátszás. Menet közbeni Tv Free felszabadítás funkció. Korlátlan bővítési lehetőség.
Kérem, tekintse meg részletes technikai leírásunkat:
Navigáció:
A gyors CPU processzor segítségével az Autóspecifikus Navigációs Fejegység akadozás mentesen futtatja a legújabb GPS navigációs szoftvereket, is mint pl. IGO Primo stb…. ( a navigáció szoftver nem tartozék) A készüléken futó navigáció alkalmazás használata közben egyidőben lehetőség van zenét hallgatni vagy filmet nézni, ilyenkor a navigáció képe csak akkor jelenik meg, ha Ön igényli.
Dual Zone:
A specifikus autómultimédia központ készülék képes egyidejűleg több multimédia funkció futtatására. Pl. amíg a gyerekek fejtámla monitoron kedvenc meséjüket nézik, addig a vezető használhatja a beépített navigációt, és hallgathatja kedvenc zenéit az iPhone készülékéről.
Könnyen kezelhető érintőképernyős menürendszer:
A multimédiás gyári specifikus fejegység új generációja egy teljesen megújult, korszerű kezelőfelülettel rendelkezik. Egyszerűség, letisztultság,   A rádió menürendszerének logikus felépítése biztosítja a felhasználóbarát kezelhetőséget. A funkció pár érintéssel  az érintőképernyőn elérhetőek.
Beépített Rádió Vevő:
A gyárispecifikus multimédia rádió több FM és AM-sáv vételére is képes. RDS segítségével a készülék képes megjeleníteni az aktuális információkat. A multimédia készülék a nagyméretű kijelzőn alkalmas a rádióállomás nevének megjelenítésére. Egyéb funkciók pl. PS, PTY, TA, TP és AF.
Bluetooth Mobil Telefon Kihangosító:
Beépitett bluetooth mobiltelefon kihangosító egy, automata zajszűrős mikrofon segítségével, és a jármű hangrendszerének felhasználásával garantálja a kiváló hangminőséget. Hívást kezdeményezhet vagy fogadhat a rádió érintőképernyőjét használva is. (telefontípus függvényébe névjegyzék átmásolás)
Hang beállítás, equaliser:
 A specifikus multimédiás központi fejegység sokrétű hangszín beállításainak köszönhetően egyedileg kiválaszthatja az önnek legjobban tetsző hangképet.   A gyárilag tárolt hang beállítások mellett Ön egyénileg is programozhat személyre szabott audio paramétereket, hangzást.
Multimédia-lejátszás:
A specifikus multimédia rádió a mai kor elvárásainak megfelelően széles körűen képes multimédia multimédia eszközöket kezelni: CD, DVD, USB 2. 0, SD, microSD, iPod, iPhone vagy bármilyen Bluetooth-os mobileszköz. Lejátszva a  főbb médiaformátumot, mint például: MPEG-et, MPEG2-őt, MPEG4-et, DivX-es és Xvid-es avikat felirattal, video DVD-ket, audio CD-ket, mp3-at, wma-t és jpg-t.
iPod, iPhone vezérlés:
Az iPod, iPhone kompatibilitásnak köszönhetően, ugyanazokat a tartalmakat, funkciókat használhatja, amiket az IPodja és iPhone-ja tud. A vezérlés a gyári specifikus autómultimédia készülék érintőképernyőjéről működik.
DVB-T Digitális Mpeg4 / Mpeg2 ( Conax Kódkártyás ) Tv tuner:
 Nézzen autójában digitális HD TV csatornákat ingyen! Minőségi az opcionálisan megvásárolható digitális Tv – Tuner a DVB-T vevő mely biztosítja, az MPEG4 / MPEG2 digitális földi TV adás vételét. Kódkártyával (Conax kártya) kiegészítve kódolt pl. mozi és sport csatornákat is foghat az ingyenes tv adások mellé az autóban.
Parkoló segéd Tolatókamera:
Legyen tiszta képe az autó mögött vagy épp előtt lévő akadályokról. Sokféle autó specifikus és univerzális tolatókamera közül választhat opcionális kiegészítő formájában. Éjjellátó vagy nagy látószögű kivitelben is.
Kormányvezérlés:
Minden kormányon található gomb (ami a gyári rádió fejegységgel is működik) tökéletesen használható a gyári specifikus autómultimédia fejegység beépítése után is. Megmaradnak a kormányról vezérelhető gyári funkciók, és lehetőségek.
Érintőképernyő és Érintőkijelző:
A HD felbontású autómultimédia kijelző maximális fényerő mellett akár közvetlen napsütésben is látható marad, míg a csökkentett fényerő garantálja, hogy éjszaka se zavarja a látását, sőt a kijelző akár teljesen ki is kapcsolható. Kalibráció után az érintőképernyő finoman megérintve tökéletesen vezérli az autórádió minden funkcióját.
Főbb funkciók:
- Beépített rádió, DVD lejátszó, SD kártya és USB olvasó
- 7" HD LCD digital panel 800x480 dpi érintőképernyő
- Beépített GPS navigáció ( WINCE 6. 0)
- Telepíthető szoftverek: iGO Primo- Garmin-Tomtom-Sygic-Navteq-Route66 (nem tartozék)
- FM/AM Rds rádió
- Lejátszható formátumok: DVD/DVD-R/VCD/CD/CD-R/CD-RW/MP3/DIVX Videó
- Beépített analóg TV tuner
- Dual Zone, Zóna
- Automata tolatókamera bemenet
- 2 SD slot
- Video bemenet / kimenet
- Távirányítás,
- Eredeti kormányvezérlés
- Eredeti tolatóradar kijelzés
- Kép a képben funkció ( PIP )
- CANBUS csatlakozás
- Erősítő kimenetek ( F-R-Sub )
- Többek között DVD / VCD / CD / WMA / JPEG kompatibilitás
- MP3 lejátszás
- Magas érzékenységű FM/AM rádiójel-vétel, több eltárolható állomás
- Grafikus felhasználói felület
- Érintőképernyő: minden funkció elérhető pár érintéssel
- Beépített, Bluetooth telefon kihangosító érintőképernyős kezeléssel
- iPod kezelés: az érintőképernyő segítségével irányítható
- Tolatókamera csatlakoztatási lehetőség
- Kétcsatornás video-, ötcsatornás hangkimenet
- USB csatolófelület: hang- és video lejátszás, illetve képnézegetés pendrive-ról
- Az NTSC/PAL rendszerek automatikus felismerése
- Saját beépített erősítő, 5. 1 erősítő hangkimenet
- Digitális TV funkció (opcionális)


Jelenlegi ára: 154 990 Ft

Az aukció vége: 2012-01-01 08:15
. Mazda 6 Navigáció Autómulidimédia Rádió - Jelenlegi ára: 154 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése