2011. április 16., szombat

Fogyasztó tea, diéta, fogyókúra, fogyi - Jelenlegi ára: 800 Ft

Finom ízekkel a kívánt alakért ! Eladó  50g gyógytea-keverék  méregtelenítésre vagy  fogyókúrához. Szomjoltóként is kiváló. Igyál naponta 3-4 csészével! Gyorsan hat, finom az íze! Válogatott gyógynövények aromás keveréke (zöld tea, maté, lapachorinde, csalán, roiboos, citromfű, édesfagyökér) Tisztítja a vért, zsírmolekulákat lebontja és kipucolja a szervezetből, teltségérzetet ad, fokozza az éberséget (nem leszel éhes és nem kívánod a kávét sem) Normál életmód mellett, 1-2 napi teázással már centiket lehet leadni : ))) ez konkrét tapasztalat, nem duma!
  Célja a szervezetben felgyűlt ártalmas salakanyagok lebontása, eltávolítása valamint a napi szükséges folyadékmennyiség biztosítása. Kiküszöböli a külső problémák belső okait. Gyógynövények hatóanyagait és ásványi anyagokat juttat a szervezetbe. Milyen egyszerű! Csak forró víz, egy csipet diétás teakeverék és kész!
50g 800 Ft (kb. 10 liter tea elkészítésére elegendő, azaz 1 liter kb. 80 Ft)
választható dupla csomag 1. 600 Ft-ért, illetve feltettem a 250 grammos kiszerelést is 4. 200 Ft-os áron.
> Válogatott növényi teakeverék, melynek összetevői egymás hatását fokozzák.
>
> Hatóanyagai:
>
> - Zöld tea (frissít, fokozza az éberséget, magas antioxidáns tartalma révén méregtelenítő, vértisztító hatású)
>
> - Maté levél (magas polifenol tartalma javítja az emberi szervezet természetes védekezőképességét, véd a sejtkárosodástól, megelőzi a
> szervezet elhasználódását és a betegségek kialakulását, késlelteti a sejtek öregedését)
>
> - Lapachorinde (az inkák gyógyszere, általános immunerősítő, nyomelemekben és ásványi anyagokban gazdag, viszont nem tartalmaz teint (szemben a fekete teával), ezért nem savas, nem puffaszt. Csökkenti az éhségérzetet, teltségérzetet ad)
>
> - Csalánlevél (talán a legerősebb vértisztító gyógynövény, ezért tisztítókúrák, böjtök gyógynövénye. Teája feloldja az anyagcseréből
> származó salakanyagokat, eltávolítja a szervezetből a mérgeket, a vesét fokozottabb kiválasztásra serkenti, fokozza a szervezet védekező erejét. Élénkítő hatású, sok ásványi anyagot (pl. vasat) és vitamint tartalmaz. )
>
> - Rooibos tea (koffeinmentes aromás tea, mely magas antioxidáns tartalma révén méregtelenítő, vértisztító hatású. Ásványi anyagokban (kalcium, mangán, fluor, cink, magnézium, réz) gazdag. Gyomoridegesség és fejfájás enyhítésére javallott. Reggel élénkítő, nappal szomjoltó, este nyugtató hatása van. )
>
> - Citromfű (serkenti az emésztést, segít fejfájás, álmatlanság, alvászavarok esetén is. Enyhíti az idegességet, így idegerősítő, szerepe
> van a depresszió oldásában is. Gyomorrontás, gyomorsavtúltengés, hányinger, puffadások idején különösen jót tesz. Ismeretes még izzasztó, szélhajtó, epeműködést serkentő hatása is. )
>
> - Édesfagyökér (nyugtatólag hat a gyomor- és bélműködésre)
>
> Az ízletes Figuactiv Diétás teakeverék a diétád tökéletes kiegészítője, mely elegendő folyadékkal támogatja a hatást és válogatott a teakeverék lapachorinde hozzáadásával csökkenti az éhségérzetet.
>
> - Minden étkezéshez kiváló.
>
> - Kellemes változata ásványvízzel keverve.
>
> - A nyári időszakban hűsítő hatású hidegen, egy kis citromlével vagy narancslével keverve.



Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2011-04-20 21:13
. Fogyasztó tea, diéta, fogyókúra, fogyi - Jelenlegi ára: 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése